Header_banner_image_34

A Hungaroton egy évvel az iTuneson való megjelenése után, 2011. májusában indította el saját zeneletöltő áruházát, mely rövid idő alatt a zenerajongók és gyűjtők kedvelt oldalává vált. A www.hungaroton.hu címen elérhető áruházban a vásárlók nem csak a kiadó eddig CD-n megjelent katalógusából válogathatnak, de olyan hangfelvételeket is elérhetnek, melyeket még soha nem adtak ki vagy csak bakeliten, kazettán jelentek meg. A Hungaroton Zeneáruház szerteágazó kedvezményrendszere, valamint a kiadó e-kereskedelmi partnereit kiszolgáló nagykereskedelmi szoftver számos együttműködésre ad lehetőséget.

Sep
  • Element1_header_image_66

    A zeneáruházban kialakított kuponelfogadó rendszer lehetőséget biztosít olyan együttműködésekre, ahol Partnerünk vásárlói számára az áruházban érvényesíthető, akár a vásárlás értékétől függően különböző kedvezményű, e-mailben is kiküldhető kuponokat ajándékozhat.

  • Element2_header_image_66

    A Hungaroton Zeneáruházban a fizetés nem csak bankkártyával, de előre meghatározott értékű feltöltőkártyával is történhet. Ez a megoldás olyan együttműködésekhez is alapot nyújt, ahol a kártya értéke részét képezi az Ön által értékesített termék árának.

Block_floated_image_69

Block_header_image_69 Zeneletöltő áruházat üzemeltető Partnereink a Hungaroton online nagykereskedelmi kiszolgálórendszerét használva egyszerűen érhetik el a teljes Hungaroton-katalógus adat- és zeneanyagát, megspórolva ezzel a több ezer felvétel feldolgozásához szükséges időt és anyagi költségeket.