Header_banner_image_36

A Hungaroton Zeneáruházban több, egymástól eltérő együttműködés valósult meg a nyitás óta eltelt néhány hónap alatt. Ismerkedjen meg Partnereinkkel, akik a zeneáruházhoz kapcsolódó szolgáltatásokat már igénybe vették.

Sep
  • Element1_header_image_68

    Magyarország legnagyobb forgalmú internetes jegyáruháza, a Jegymester.hu és a Hungaroton Zeneáruház közös akciója 2011 őszén indul: a jegyáruház vásárlói a vásárlásuk értékétől függően különböző mértékű, a zeneáruházban kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat kapnak.

  • Element2_header_image_68

    A hazai könyv- és multimédiapiac egyik vezető szereplője, a Kossuth Kiadó a Hungaroton kiszolgálórendszerét használja a kiadó webáruházában elérhető tartalmainak átvételéhez, megspórolva ezzel a több ezer felvétel feldolgozásához szükséges időt és anyagi költségeket.

  • Element3_header_image_68

    Budapest legjobb kihasználtságú és legmodernebb technikával felszerelt mozija, a Sugár Mozi a Micimackó című film kapcsán kereste meg a zeneáruházat: a moziban a filmre jegyet váltó nézői számára ajándékozta Halász Judit Micimackó című dalát, melyet a nézők a zeneáruházon keresztül tudtak letölteni.