Header_banner_image_32

A Hungaroton egy évvel az iTuneson való megjelenése után, 2011. májusában indította el saját zeneletöltő áruházát, mely rövid idő alatt a zenerajongók és gyűjtők kedvelt oldalává vált. A www.hungaroton.hu címen elérhető áruházban a vásárlók nem csak a kiadó eddig CD-n megjelent katalógusából válogathatnak, de olyan hangfelvételeket is elérhetnek, melyeket még soha nem adtak ki vagy csak bakeliten, kazettán jelentek meg.

Sep
  • Element1_header_image_64

    A több, mint 60 éves kiadói múlttal rendelkező és emellett a magyar hangarchívum gondozójaként is tevékenykedő Hungaroton az elmúlt évtizedek alatt több tízezres hangfelvétel-gyűjtemény tulajdonosává vált, mely felvételek mindössze negyede érhető el jelenleg kereskedelmi forgalomban. Az értékmentésen túl ez is indokolta a kiadó archívumában szereplő hanganyagok digitalizálását, kielégítve ezzel az egyre inkább megváltozó fogyasztói szokásokat, mely szerint a vásárlók a CD-n kiadott felvételeken túl mindinkább a digitálisan megvásárolható albumokat részesítik előnyben. Így a felvételek gyakorlatilag bárhonnan elérhetők, sőt a felhasználó azt a szabadságot is megkapja, hogy az albumokon szereplő trackeket akár külön-külön is megvásárolhatja.

  • Element2_header_image_64

    A Fotexnet Kft. 2000 tavaszán kezdte működését Magyarország legátfogóbb termékkínálatával rendelkező webáruházának megnyitásával. Előbb saját, egyre bővülő e-kereskedelmének kiszolgálására fejlesztett megoldást, majd 2006-tól fő profilként foglalkozik e-kereskedelmi szoftverek fejlesztésével. Szintén a vállalat nevéhez fűződik a Bookline által üzemeltetett online DVD kölcsönző szolgáltatás, a DVDrent megépítése; legújabb fejlesztése pedig a Hungaroton számára biztosít teljes körű e-kereskedelmi megoldást: a Hungaroton Zeneáruház és az annak alapját képező felvételek digitalizálása, valamint a kiadó e-kereskedelmi partnereit kiszolgáló rendszer egyaránt a vállalat fejlesztése.

  • Element3_header_image_64

    A Hungaroton Music Store DRM-mentes zenéket árul, így vásárlóinak lehetősége van kedvenc művészeik darabjait kötöttségek nélkül lejátszani. A zenebolt DRM-mentes dalai 256 kbps tömörítésű MP3 fájlokban érhetők el, melyek minősége szinte megkülönböztethetetlen az eredeti felvételektől. Ezek a fájlok platformfüggetlen lejátszásra készültek, így minden iPodon, iPhone-on, Macintosh és Windows számítógépen is lejátszhatók úgy, mint sok más zenelejátszón. Az áruház egyszerűen és jó minőségben biztosít közel egyperces belehallgatási lehetőséget a bolt minden trackjébe, és a vásárlás is rendkívül egyszerű és biztonságos az OTP bankkártyás fizetési megoldásaival.