Header_banner_image_9

A főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, modern környezetben, kellemes rendezvényhelyszínekkel várja Önt és vendégeit a Sugár Mozi. A legmodernebb hangtechnikával és digitális vetítővel is felszerelt, nyolctermes komplexum kiválóan alkalmas a hagyományos és 3D vetítések mellett rendezvények, konferenciák és egyéb zártkörű események lebonyolítására is.

Sep
  • Element1_header_image_15

    Törekszünk arra, hogy Ügyfeleink rendezvényeik megszervezése során a lehető legalacsonyabb kockázatot vállalják. Így termeink igénybevételekor nem csupán bérleti konstrukcióban, de revenue- sharing típusú megállapodásokkal is igyekszünk segíteni vállalkozásuk sikerességét.

  • Element2_header_image_15

    A rendezvényekhez szükséges számítástechnikai eszközöket és azok telepítését minden esetben biztosítani tudjuk, valamint a Mozi teljes területén vezetékes és WiFi (vezeték nélküli) internetkapcsolat vehető igénybe.

Block_floated_image_16

Block_header_image_16 Kizárólag friss alapanyagok felhasználásával és óriási választék biztosításával kínálunk Ügyfeleink számára rendezvényeiktől függően kávészünettől, ebéden át, fogadásokon keresztül a svédasztalos vacsoráig bármilyen catering-megoldást kívánság szerint.

Block_header_image_17 A komplexum az elmúlt négy évben - többek között - olyan nagyszabású rendezvényeknek adott otthon, mint a Microsoft Magyarország TechNet konferenciasorozatai, az IDG informatikai csúcstalákozói, az Euromedica rendezvénysorozata vagy az OVB partnertalálkozója. Sajtótájékoztatót tartott Koncz Zsuzsa és a Liverpool FC, illetve a Lyoness minden kedden a Sugár Mozit választja ügyféltalálkozói helyszínéül.

Block_floated_image_18

Block_header_image_18 A Sugár Üzletközpont II. emeletén, közvetlenül a mozikomplexum mellett 2014. novemberében megnyitott a Sugár Fitness új terme, a Club Royal, mely remek helyszín kisebb létszámú zártkörő rendezvények, állófogadások lebonyolítására.