Header_banner_image_10

A komplexum az elmúlt öt évben - többek között - olyan nagyszabású rendezvényeknek adott otthon, mint a Microsoft Magyarország TechNet konferenciasorozatai, az IDG informatikai csúcstalákozói, az Euromedica rendezvénysorozata vagy az OVB partnertalálkozója. Sajtótájékoztatót tartott Koncz Zsuzsa és a Liverpool FC.

Sep
 • Element1_header_image_128

  Az Euro Medica orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi dolgozók szakmai továbbképzéseinek helyszínéül a Sugár Mozi legnagyobb termét választotta. A többnyire hétvégi, délelőtti időpontokban tartott előadások és akkreditált képzések állandó kiegészítő eseményei a Mozi előterében rendezett termékbemutatók.

  Partner weboldala:
  www.emedica.hu

 • Element2_header_image_128

  A Magyar Telecom online üzletága rendszeresen szervez akciókat webshopjában, ahol a vásárlók a készülékeik mellé meghívást kapnak egy-egy kiemelt film premier vetítésére is - többek között zárt körű előadáson láthatták a meghívottak az Alkonyat - Hajnalhasadás II. részét is.

  Partner weboldala:
  www.telekom.hu

 • Element3_header_image_128

  Európa egyik vezető vagyoni tanácsadója, az OVB minden évben a Sugár Moziban tartja évértékelő, évzáró rendezvényét. A vállalat vezetése a Spielberg teremben, nagy vásznon prezentálja az éves eredményeket és a következő évi célokat a meghívottaknak.

  Partner weboldala:
  www.ovb.hu

Sep
 • Element1_header_image_61

  Az Orgware Kft. Magyarország egyik vezető HR szoftverfejlesztő cége fejlesztői továbbképzéseit szervezi a Sugár Moziba. A

  Partner weboldala:
  www.orgware.hu

 • Element2_header_image_61

  A mozi nyitása óta beszállító partnerünk a Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. Az elmúlt évek alatt számos, közös marketingakcióval színesítettük a mozibüfé kínálatát.

  Partner weboldala:
  www.pepsi.hu

 • Element3_header_image_61

  A Sugár Mozi előterében játékra és bemutatkozásra hívta a látogatókat az Unicredit Bank. A garantált ajándékok és a személyes kontaktus mind-mind lehetőséget teremtettek az új ügyfelek megszólítására.

  Partner weboldala:
  www.unicreditbank.hu