Header_banner_image_7

A főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, modern környezetben, kellemes rendezvényhelyszínekkel várja Önt és vendégeit a Sugár Mozi. A legmodernebb hangtechnikával és digitális vetítővel is felszerelt, nyolctermes komplexum kiválóan alkalmas a hagyományos és 3D vetítések mellett rendezvények, konferenciák és egyéb zártkörű események lebonyolítására is. A Mozi nyolc, rendkívül magas színvonalon felszerelt terme összesen 980 fő egyszerre történő fogadását teszi lehetővé. A 400 fős nagyterem a legmodernebb digitális projektorral és színpadtechnikával is felszerelt. A város frekventált közlekedési csomópontjában elhelyezkedő helyszín a tömegközlekedőknek is ideális, míg az autóval érkezők számára 200 férőhelyes parkoló nyújt kényelmes megoldást.

Sep
  • Element1_header_image_10

    A Sugár Mozi 2007. márciusában kezdte meg működését a teljes külső és belső átalakításon átesett Sugár Üzletközpont második emeletén. A 4 teremmel, mindösszesen 800 fős befogadóképességgel nyíló mozi az elmúlt évek során folyamatosan a budapesti átlag felett teljesít. A sikerek okán 2010 nyarára 7 termes multiplexszé bővült a komplexum, így mára az egészen szűkkörű - 40-50 fős - események mellett akár 1000 fős összejöveteleknek is helyet biztosítunk. 2011. őszén nyitotta meg 8. termét a Sugár Mozi, így még változatosabb programkínálattal és helyszín variációkkal várjuk látogatóinkat.

  • Element2_header_image_10

    A Sugár Mozi nyolc, rendkívül magas színvonalon felszerelt terme összesen 980 fő egyszerre történő fogadását teszi lehetővé. A 400 fős nagyterem, mely a legmodernebb digitális projektorral és színpadtechnikával is felszerelt, kiválóan alkalmas szakmai programok, konferenciák szervezésére. A város frekventált közlekedési csomópontjában elhelyezkedő helyszín a tömegközlekedőknek is ideális, míg az autóval érkezők számára 200 férőhelyes parkoló nyújt kényelmes megoldást.

  • Element3_header_image_10

    A Sugár Mozi minden terme digitális projektorral felszerelt, így nyolc különböző méretű helyiség áll rendelkezésre továbbképzéseinek, tréningeinek megtartására. A 400 fős nagytermet egy 160 fős, illetve két darab 120 fős terem egészíti ki. Stúdiótermeink 54, 48, 44 és 42 ülőhellyel várják Önöket, így a kisebb csoportoknak szervezett workshopokat akár együtt, akár párhuzamosan, külön termekben is tarthatják.