Info-press-banner
2011. szeptember 1., csütörtök
Minden várakozást felülmúló érdeklődés a Hungaroton digitális zeneáruháza iránt

Az augusztussal lezáródó tesztidőszak végére számos olyan új funkció várja az oldal vásárlóit, melyek könnyebbé teszik a feltöltött albumok nyomon követését és több információval szolgálnak a felvételekről a látogatók számára.
A heti szinten rendkívül nagy számban felkerülő újdonságok miatt vált szükségessé egy olyan gyűjtőoldal, ahol ezek közvetlenül megtalálhatók: ezt pótolandó jelent meg az Újdonságaink oldal az áruházban, és szintén a friss felkerülések nyomonkövetésére szolgál az RSS feed funkció is. Ezek mellett szeptembertől kéthetente automatikus értesítőben kapnak információt az arra feliratkozottak a zeneáruház legújabb albumairól.
Tekintettel arra, hogy a Hungaroton archívumában rendkívül nagy számban, a felvételek 75%-át kitevően olyan hanganyagok szerepelnek, melyek ezidáig CD-n még soha nem jelentek meg, egyértelmű volt, hogy elengedhetetlen ezen albumok, trackek jelölése: a látogatók ezentúl nem csak az albumoldalakon találnak erre utaló információt, de az áruház egyéb oldalain is figyelemfelkeltő a jelölés. Emellett ezen felvételek kiemelt figyelmet kapnak az újdonságértesítőben is.
A Facebookos like-olás lehetősége már az áruház indításakor elérhető volt, ezt további népszerű közösségi szolgáltatások beépítése követte: szeptembertől már a Facebook kommentálás is elérhető a termékoldalakon és felkerült a Google májusban még nem létező +1 gombja is, mellyel szintén egy kattintással jelezhetik a felhasználók, ha az adott album tetszik nekik.
A zeneáruház belső promóciós tevékenységét elősegítendő készült el az ingyenes trackletöltésre, valamint a kedvezményes vásárlásra jogosító kuponok beváltásának lehetősége, de a rendszer lehetőséget biztosít olyan együttműködésekre is, ahol az áruház partnerei vásárlóik számára e-mailben is kiküldhető kuponokat ajándékozhatnak.
“A zeneáruház eddigi fantasztikus forgalmi adatai és a felhasználók érdeklődése, javaslatai egyértelműen azt bizonyítják, hogy a sok kétkedő hang ellenére a Hungaroton digitális komoly- és könnyűzenei felvételei iránt nem csak az Apple nemzetközi áruházaiban, de Magyarországon is nagy kereslet mutatkozik.” - mondta Porkoláb Péter, az áruházat üzemeltető Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója. “Már most látható, hogy kezd kialakulni egy törzsvásárlói kör és a gyűjtők számára jelentős hiánypótlás a kínálatunk.”
Az áruház a www.hugarotonmusic.com webcím mellett ezentúl a kiadó régi oldalán, a www.hungaroton.hu-n is elérhető.

Sep-left Sep-right