Info-press-banner
2011. április 27., szerda
Elkészült a Hungaroton saját internetes zeneáruháza

A Hungaroton Music Store DRM-mentes zenéket árul, így felhasználóinak és vásárlóinak lehetősége van kedvenc művészeik darabjait felhasználási kötöttségek nélkül lejátszani. A zenebolt DRM-mentes dalai 256 kbps tömörítésű MP3 fájlokban érhetők el, melyek digitális minősége szinte megkülönböztethetetlen az eredeti felvételektől. Ezek a fájlok platform-független lejátszára készültek, így minden iPodon, iPhone-on, Macintosh és Windows számítógépen is lejátszhatók úgy, mint sok más zenelejátszón.
A Hungaroton Music Store már indulásakor is 2 700 albumot, több, mint 40 000 dalt (tracket) tartalmaz a Hungaroton 50 évre visszanyúló katalógusából. A felhasználók könnyedén kereshetnek az előadók nevére, album- és dalcímekre vagy böngészhetik a teljes katalógust. Az áruház egyszerűen és jó minőségben biztosít közel egyperces belehallgatási lehetőséget a bolt bármely dalába, és a vásárlás is rendkívül egyszerű és biztonságos az OTP bankkártyás fizetési megoldásával.
“Az új Hungaroton internetes zeneáruház hiánypótló eleme a kiadó internetes stratégiájának.” - mondta Hollós Máté, a kiadó vezérigazgatója. “Közönségünk az egész világban könnyedebben, olcsóbban és legfőképp legálisan juthat hozzá a Hungaroton teljes katalógusához.”
Rövidesen a már elérhető katalógus bővül a korábban soha vagy csak bakelitlemezeken kiadott különlegességekkel. Ugyanígy hagyományteremtő a sikeres albumok újrakiadásainak sorozata, mely az eddig meg nem jelent, ritkaságszámba menő felvételeket tartalmaz majd.
Ezzel egy időben a Hungaroton e-kereskedelmi partnereinek jobb kiszolgálása érdekében elindítja nagykereskedelmi kiszolgálórendszerét, melyen keresztül az online zenekereskedők egyszerűen elérhetik a teljes Hungaroton-katalógus adat- és zeneanyagát.
Elérhetőség:
http://www.hungarotonmusic.com

Sep-left Sep-right