Info-press-banner
2011. május 31., kedd
Elindult a Hungaroton saját internetes zeneáruháza

A legnagyobb magyar komolyzenei kiadó és egyben a magyar hangarchívum gondozója, a Hungaroton április végén jelentette be, hogy egy évvel az iTuneson való megjelenése után májusban indítja el saját online zeneletöltő áruházát. Az egyelőre béta verzióban üzemelő és a http://www.hungarotonmusic.com oldalon elérhető áruházban a vásárlók nem csak a kiadó eddig CD-n megjelent katalógusából válogathatnak, de olyan hangfelvételeket is elérhetnek, melyek eddig soha nem vagy csak bakelitlemezen jelentek meg.
“A Hungaroton Zeneáruház kéthetente változó és egy-egy előadó vagy szerző művei köré épített akciókkal várja mind a könnyű-, mind a komolyze rajongóit” - mondta Hollós Máté, a kiadó vezérigazgatója. “Az indításkor a ma is népszerű Máté Péter albumait és Johann Sebastian Bach szerzeményeit kínáljuk 1999 forintos album- és 199 forintos trackáron.”
Az áruházban jelenleg 3 100 album és közel 45 000 track vásárolható meg; a kiadó tervei szerint a teljes kínálat december végére lesz elérhető közel 10 000 albummal.

Sep-left Sep-right