Info-press-banner
2011. október 10., hétfő
Ajándék a Hungaroton internetes áruházától a Jegymester vásárlóinak

A legnagyobb magyar zenei kiadó, a Hungaroton ez év májusában indította el saját digitális zeneletöltő áruházát, melynek kínálata mára közel 6000 albumosra bővült. A CD-n megjelent albumok számát mostanra meghaladják azok a felvételek, melyek eddig csak bakeliten értek meg kiadást. Az áruházban a legnagyobb hazai komoly- és popzenei szereplők lépnek színre a kiadó 60 éves múltjából: a kétkedő hangok ellenére az elmúlt néhány hónap eredményei azt mutatják, hogy a jogtiszta digitális felvételek iránt Magyarországon is nagy kereslet mutatkozik és különösen a gyűjtők számára hiánypótlás az áruház.
“Mivel a Hungaroton Zeneáruház kínálata elsősorban a klasszikus zenei felvételekre épül és a könnyűzenében is a magyar popzene aranykorának előadói dominálnak, célunk az erre fogékony közönség elérése. A Jegymester komolyzenére érzékeny és kiemelt internetes felhasználói és ezt a célcsoportot testesítik meg.” - mondta Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója.
Az ajándék két részből áll: az akció időtartama alatt a Jegymester vásárlói első vásárlásukkor egy azonnal felhasználható, ingyenes trackletöltésre jogosító kupont kapnak a zeneáruháztól, majd az akció végén a megelőző egy évben bonyolított vásárlásaik összértének függvényében válnak jogosulttá különböző mértékű, egyszeri, szintén a zeneáruházban felhasználható kedvezménykuponra.
“A Jegymester igényes kultúrát kínál igényes vásárlóinak, és természetesen, ha ajándékot ad, az csakis igényes ajándék lehet.” – nyilatkozta Antal Zsuzsanna, a Jegymester Kft. ügyvezetője.

Sep-left Sep-right