Header_banner_image_14

Header_ribbon_image_14Hirdetőink üzenetükkel egy kiválóan célozható, kedvező befogadói szituációban lévő közönséget tudnak hatékonyan elérni, a regisztrált nézőszámok alapján pedig az utóértékeléskor pontos képet kapnak a futtatott kampány eredményességéről. Partnereinknek nem kell a mozihirdetések esetében megszokott, rendkívül magas kópiagyártási költségekkel számolniuk - gyakorlatilag bármilyen digitális formátumú videó lejátszható - ugyanakkor a kampányok ütemezése és lebonyolítása is jóval egyszerűbb és tervezhetőbb.

Block_floated_image_37

Block_header_image_37 Rugalmas hirdetési lehetőség, mert bármikor, akár kampány alatt is választható, illetve módosítható a moziterem, időszak, vagy akár a filmcím ahol a kampány fut; a tartalom bármilyen digitális videóformátumban átadható, vagy emailben küldhető és az távoli eléressel menedzselhető.

Block_floated_image_38

Block_header_image_38 Pontosan célozható hirdetések jellemzik, mert mint a mozi látogatóközönsége is jól behatárolható, úgy az egyes filmek is jól meghatározott célcsoportot érnek el.

Block_header_image_39 Magas elkészítési költségek nélkül, mert nincs kópiagyártasi költség, mely önmagában 3-400 000 Ft megtakarítást jelent. Hihetetlenül alacsony elérési költséggel, mert a magas nézőszám és a szokatlanul alacsony hirdetési díjak miatt az egy főre jutó elérési költség akár 6,50 Ft/fő.