Header_banner_image_12

A Sugár Moziban egyedülálló módon érheti el célcsoportját. Használja a filmvetítések előtt megjelenő hirdetéseket, melyeket nagy teljesítményű, kiváló képminőséggel rendelkező digitális projektorokkal, a hagyományos moziknál összehasonlíthatatlanul rugalmasabb és kedvezőbb feltételekkel tudunk biztosítani. A moziban vetített reklámok kikerülhetetlenek, intenzív képi- és hanghatást nyújtanak, 44%-kal emlékezetesebbek mint a tv-ben látottak, tekintettel azon tényre, hogy 100%-os nézői visszaidézést garantálnak.

Sep
  • Element1_header_image_21

    Több független kutatás bizonyítja, hogy a tévében sokkal több ismétléssel érhető el ugyanaz a hatás mint a mozi esetén. A felmérésekből az is kitűnik, hogy nem pusztán megfelelő sokaság, de a notórius reklámkerülők is elérhetőek a mozis médium által. További - és egyedülálló - előny a médium azon sajátossága, hogy lehetőséget ad mintatermékek megjelenítésére is. Az OnScreen felület használata tévékampányok kiegészítéseként nagyobb elérést biztosít és a hatékonyságot megsokszorozza.

  • Element2_header_image_21

    Hirdetőink üzeneteikkel egy kiválóan célozható, kedvező befogadói szituációban lévő közönséget tudnak hatékonyan elérni. A regisztrált nézőszámok alapján pedig az utóértékeléskor pontos képet kapnak a futtatott kampány eredményességéről. Partnereinknek nem kell a mozihirdetések esetében megszokott, rendkívül magas kópiagyártási költségekkel számolniuk, mert lehetőség van digitális szpot lejátszásra is a legmodernebb projektorokkal.

  • Element3_header_image_21

    A Sugár Mozi nem pusztán a vásznon nyújt megjelenést, de lehetőség van kampányok támogatására irányuló offline promóciók, termékbemutatók, kóstoltatások lebonyolítására, vagy akár kapcsolódó felmérések elvégzésére.