Header_banner_image_16

Header_ribbon_image_16Használja egyedülálló méretű és minőségű kültéri digitális LED-falainkat, melyek a köztéri kommunikáció hatékonyságát a mozgókép előnyeivel ötvözik. Ajánlatunkban Budapest két legnagyobb LED-falát, a Sugár és az Allee felületeit együttesen veheti igénybe.

Sep
  • Element1_header_image_25

    Napi 270.000 fős gyalogos forgalom jellemző az Örs vezér terére, melyből a kutatásaink alapján napi 178.000 fő figyeli is a felületet. Az észlelés és a figyelem mellett a többségük vissza tudja idézni a felületen látottakat.

  • Element2_header_image_25

    LED-falas kampány meglévő szpot esetén akár már a megrendelés napján indítható. Lehetőség van a megjelenések kampányon belüli változtatására, párhuzamos kampányok vetítésére, melyeket távoli menedzseléssel akár 24 órán belül cserélni tudunk.

Block_floated_image_26

Block_header_image_26 Az Örs vezér tere számos nagy kerület határán fekvő, Budapest legnagyobb forgalmú csomópontjában elhelyezkedő terület. A Sugár LED-fal ezen terület kellős közepén helyezkedik el a Nagy Lajos király útja; a Fehér- és Kerepesi utak metszéspontjában.Az Örs vezér tere az M2-es metróvonal egyik végállomása. Ugyancsak végpontja a H8-as és H9-es HÉV-nek és több mint 50 féle BKV járműnek, melyek naponta emberek százezreit hozza és viszi LED-falunkhoz.

Block_header_image_29 A mozgóképes reklámszpotok közterületi megjelenése és a változó tartalom kiemeli a jelen korra kialakult reklámzajból a hirdetőink kommunikációját. A plakát satikus és unalmas műfajával szemben életre kelti a hirdetők üzeneteit. A LED-falon történő mozgás és dinamizmus a látványt és a szemkontaktust a reklámfelülettel szinte kikerülhetetlenné teszi.

Block_header_image_27 A LED-falas bejátszó rendszerünk DVD minőségben tudja megjeleníteni a reklámszpotokat, ezzel biztosítva, hogy távolról is megfelelő minőségben jusson el az üzenet a célközönség felé. A jól láthatóságról pedig a 'screen led system' technológia gondoskodik, amely lehetővé teszi, hogy a LED-fal a nap minden percében egyforma fényerősség mellett biztosítsa a tényleges felbontást, a kép élességét, ezzel garantálva a távolról (akár 150 méter távolságból) való láthatóságot és az apróbb szövegrészletek olvashatóságát egyaránt.