Header_banner_image_17

Az immár 6 éve üzemelő felület széles körű ügyfélkörrel rendelkezik. Kiemelkedő kategóriánk a rendezvények, koncertek, az autós kategória. Számos ügyfelünk van a szolgáltató szektorból, az ingatlan szektorból, illetve a szervezeti piac szinte minden területéről. Folyamatos és éves együttműködésünk van több ügyfelünkkel. Ügyfeleink többsége állandó, illetve visszatérő jelleggel hirdet és évről évre kampányszerűen alkalmazza a felületet. A hirdetőink kiszolgálása mellett, társadalmi célú és közérdekű hírtartalmakat is megjelenítünk. A gazdasági és sporthírek mellett informatikai hírek színesítik a felület tartalmát.

Sep
 • Element1_header_image_30

  A Fővárosi Nagycirkusz immár 2008 óta folyamatosan használja a felületet, míg 2012-ben éves megállapodással jelezték, állandó partnerként számítanak a segítségünkre a kommunikáció terén.

  Partner weboldala:
  http://fnc.hu

 • Element2_header_image_30

  Az Ikea 2009-ben kezdte el használni a Sugár LED-falat és azóta is visszatérően veszi igénybe kampányaihoz. Kampányról kampányra, új szpottal jelenik meg az éppen aktuális kínálatának legkedvezőbb darabjait promótálva.

  Partner weboldala:
  http://www.ikea.com/hu/hu

 • Element3_header_image_30

  A TaxiPlus 2010 óta kampányszerűen használja a felületet az átlagosnál intenzívebb sűrűséggel. Alkalmazott kreatívjaik a legtöbb esetben rádiós szpotok digital signage felületekre tervezett mutációja.

  Partner weboldala:
  http://taxiplus.hu