Header_banner_image_15

A legjobb képminőségben és legnagyobb méretben, napi 20 órában Budapest legnagyobb forgalmú csomópontjaiban juttathatja el üzenetét leendő, vagy már meglévő ügyfelei részére. A kiváló minőségű, kültéri digitális LED-falaink a közterületi kommunikáció hatékonyságát és rugalmasságát ötvözik a mozgókép előnyeivel, így egy kreatívabb, látványosabb kommunikáció valósítható meg általuk.

Sep
  • Element1_header_image_22

    A nagyméretű, reklámfilmek vetítésére alkalmas kijelzők Budapest legforgalmasabb csomópontjain helyezkednek el. A kijelzők a hagyományosnál sokkal jobb képminőségben jelenítik meg a szpotokat. Gyakorlatilag bármilyen fényviszony mellett többszáz méterről látható tartalmat biztosítanak. A technológia és az elhelyezés együttesen biztosítja, hogy a hirdetők üzenetei garantáltan eljuthassanak a megfelelő célcsoportokhoz.

  • Element2_header_image_22

    Az Örs vezér terén elhelyezett, 60 m²-es Sugár LED-fal a legnagyobb és legjobb minőségű kültéri LED-fal Közép-Kelet Európában. A tér átmenő forgalmát három bevásárlóközpont (Sugár, Árkád, IKEA) növeli.LED-falainkon a hirdetések mellett minőségi hírtaralmak is megjelennek, ezzel is növelve a felület nézettségét. Az Allee Bevásálóközpont bejárata fölött pedig Buda legnagyobb LED-falával érhető el a budai célcsoport.

  • Element3_header_image_22

    Kutatási célunk az Örs vezér tere forgalmának feltérképezése és a felület forgalomra gyakorolt hatása volt. Vizsgálatunk eredményei alapján napi 270.000 gyalogost és több mint 150.000 autóst számláltunk. A vizsgálat alapján a megkérdezettek háromnegyedének nyerte el tetszését a LED-fal. A válaszadók 66 %-a észleli a felületet, 40 % vissza tudja idézni a látottakat.