Header_banner_image_31

A Játszóház komplexitása okán sokféle és sokoldalú együttműködésre volt már lehetőség. A Játszóház kreatív szobájának berendezését és eszközeit a nyitás óta a Stabilo Magyarország biztosítja, a gyermekek játék alatti szórakoztatásáról pedig a Picur Rádió gondoskodik. Ünnepi alkalmakra csokoládéajándékokat a Bonbonetti, a Tibi és a Szamos Marcipán szállított, míg termékmintával kedveskedett többek között a Budapesti Állatkert, a Dörmögő Dömötör és a 576 Kbyte.

Sep
 • Element1_header_image_63

  A Játszóház nyitása óta névadó partnerként a Stabilo biztosítja a kreatív szoba kellékeit, hogy a gyerekek igazán a kezükbe illő színezőkkel, filctollakkal és zsírkrétákkal fejleszthessék rajztudásukat és kreativitásukat!

  Partner weboldala:
  www.stabilo.hu

 • Element2_header_image_63

  Játék közben nem csak a kicsik, de szüleik is szívesen hallgatnak igényes, kifejezetten gyerekeknek szóló zenét, meséket, mondókákat - ezt ismerte fel a Picur Rádió, akik induló internetes adóként szerették volna megismertetni a Sugár Játszóház látogatóival műsoraikat.

  Partner weboldala:
  www.picurradio.com

 • Element3_header_image_63

  Nem csak az ünnepek alkalmával, de bármikor örülünk az apró ajándékoknak - a játék közben megfáradt gyermekek és szüleik is örömmel fogadnak és próbálnak ki termékmintákat, ajándék-meglepetéseket.

  Partner weboldala:
  www.tibicsoki.hu