Header_banner_image_27

Szokatlan, de a kicsik és a szülők által is kedvelt újítás, hogy a Sugár Játszóház területére a szülők is bemehetnek. Kényelmes, hatalmas kanapék állnak a megfáradt apukák és anyukák rendelkezésére, hogy egy kellemes kávé vagy tea mellett egymással cseveghessenek és vigyázhassanak gyermekeikre. Ez a helyzet különösen alkalmas bármilyen termék bemutatására, próbájára, esetleg kóstoltatásra. Az ilyen típusú kampányok utólagos visszaidézése rendkivül magas értékeket mutat.

Sep
  • Element1_header_image_48

    A felügyeletre átadott látogatók jelentős része az 5-10 éves korosztályból kerül ki, akik különösen befogadók a játszóházi környezetben. A szülői jelenlét és jóváhagyás pedig újabb megerősítés az Ön terméke, szolgáltatása mellett.

  • Element2_header_image_48

    A gyermekek felügyeletét ellátó szülők, nagyszülők várakozással töltött ideje páratlan alkalom az Ön üzenetének célbajuttatásához. A baba-mama klubbok, a születésnapok alkalmával koncentráltan tud kisebb közösségeket megszólítani.

Block_floated_image_49

Block_header_image_49 A Játszóház egyik népszerű szolgáltatása a büfétermékek, frissítők forgalmazása. A játszás közben megfáradt gyermekek és szüleik örömmel fogadnak és próbálnak ki az ilyen vásárlásokhoz kapott termékmintákat, információs anyagokat.

Block_floated_image_51

Block_header_image_51 Nem csak promóciók, és új termékek bevezetésére alkalmas a komplexum: gyermekközpontú rendezvényeihez, szervezett eseményeihez is kitűnő helyszín a Sugár Játszóház - akár 3D filmvetítéssel, akár más kapcsolodó szolgáltatással közösen.