Header_banner_image_21

A főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, Budapest legismertebb bevásárlóközpontjában nyitotta meg kapuit a Sugár Játszóház. A 2009. decembere óta üzemelő komplexum hamar a környékbeli vagy ide vásárolni járó családok kedvenc találkozóhelye lett. A családias, kultúrált környezet kiválóan alkalmas a környező öt kerület és az agglomeráció családosainak elérésére.

Sep
  • Element1_header_image_62

    A megújult Sugár Üzletközpont első emeletén, 750 m2-en várja látogatóit a Sugár Játszóház. Zugló és tágabb vonzáskörzetének elsőszámú játszóháza mind tömegközlekedéssel, mind pedig az autóval érkezők által könnyedén megközelíthető, a közvetlen szomszédságában található bevásárlóközpont és nagyáruház pedig további vonzerőt jelentenek a családos közönségnek.

  • Element2_header_image_62

    A főváros legismertebb bevásárlóközpontja felújítása és átépítése után számos, a környékről sokáig hiányzó szórakozási lehetőségnek adott otthont. Már a felújítás során is cél volt az üzletközpont család-orientált pozicionálása. A 8 termes, 950 fős befogadóképességű Sugár Mozi a budapesti mozik között piacvezető kihasználtsági adataival, míg a Sugár Fitness immár 4 teremmel és 39 különböző óratípussal várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

  • Element3_header_image_62

    Mindösszesen három év alatt megháromszorozta méreteit a Sugár Játszóház, a 2009. decemberi nyitás óta folyamatos bővítéssel igyekszik lépést tartani a növekvő látogatószámmal. Mára 750 m2-re bővült a komplexum területe, ahol a gyerekek nagy ugrálóvárat, két hatalmas labirintust, a legkisebbek pedig ‘Pocok-játszóteret’ találnak. A hely különlegessége, hogy belső focipálya is kialakításra került az aktívabb, illetve kreatív és mozi-szoba is rendelkezésre áll a csendesebb játékhoz.