Header_banner_image_55

A legnagyobb hazai komolyzenei kiadó és a teljes magyar hangarchívum gondozójaként jegyzett Hungaroton a legjelentősebb magyar komoly- és popzenei szereplők otthona: a klasszikus zenét többek között Bartók Béla, Kodály Zoltán, Fischer Annie és Kocsis Zoltán képviseli, míg a könnyűzene és humor műfajában olyan maradandó sztárok életműve koncentrálódott, mint Koncz Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál, a Bikini, az Illés, az Omega együttes, a Neoton Família, a Benkó Dixieland Band vagy Hofi Géza.

Sep
  • Element1_header_image_112

    A kiadó felvételeiből kb. cím 2500 érhető el számtalan magyarorszárgi zenekereskedő és nagyáruház kínálatában. Nagykereskedelmét a Reitter Ferenc utcában található raktárbázisa szolgálja ki, amely lehetőséget nyújt új kiskereskedelmi partnerek kiszolgálására is.

  • Element2_header_image_112

    A Rottenbiller utcai patinás stúdió már évtizedek óta ad otthont a díjnyertes komolyzenei és könnyebb műfajú albumok készítőinek. A korábbi bakelitlemez- és magnókazetta-kiadást mára már felváltotta a CD-k gyártása, melyek mellé az évek során csatlakozott az SACD, a DVD és a zenei DVD-k kiadása is.

  • Element3_header_image_112

    A fizikai hanghordozók kiadása és értékesítése mára kibővült a legmodernebb technológiákkal. A kiadó saját webáruháza és az iTunes zeneáruházban való megjelenés lehetővé teszi, hogy a korábban csak bakeliten vagy kazettán megjelent felvételek is elérhetők legyenek a kiadó katalógusában.