Header_banner_image_66

A Sugár Fitnessben minden vendégünknek lehetősége van választani különböző típusú csoportos, aerobic órák közül a hét minden napján és használhatják remekül felszerelt cardio- és külön erősítő termeinket. Személyi edzőink segítik az edzést, felkészült recepciós kollégáink pedig örömmel adnak tanácsot, segítséget az öltözőkkel, parkolással és bérletkedvezményekkel kapcsolatosan.

Block_floated_image_134

Block_header_image_134 A csoportos óráink célja, hogy szakképzett, tapasztalt oktatók segítségével fejlődjünk. Közel harminc különböző óratípust kínálunk, ezek közül választva és ezeket kombinálva az erőnlét fejlődése, formás izomzat kialakulása garantált. Csoportos óráink alatt oktatóink a hatékonyság és változatosság érdekében különböző eszközök használatával színesítik az órát. Nálunk talál fitness labdát, súlyzókészletet, boksz eszközöket, kettlebell golyókat és speciális eszközöket is, úgy, mint TRX, hot iron rúd vagy kangoo cipő.

Block_floated_image_135

Block_header_image_135 A cardio tréning célja az erőnlét növelése, a keményebb edzés előtti bemelegítés vagy levezetés és hatékony zsírégetés. Önálló, egyéni munkaforma, de munkatársaink bármikor szívesen segítenek egy mozgásprogram összeállításában. Rugalmas nyitvatartásunk lehetővé teszi, hogy akár munka előtt vagy munka után is foglalkozhasson a testedzéssel a saját időbeosztása szerint. Megbízható, modern cardio gépeink segítik az edzést, választhatnak programozható futópadok, szobakerékpárok, lépcsőzőgépek és ellipszis trénerek közül. Gépeink kényelmesek, tiszták, megbízhatóak és nem zajosak, munkatársaink pedig a kezdőknek is szívesen segítenek a gépek kezelésének ismertetésében.

Block_floated_image_136

Block_header_image_136 Az erősítő terem használatának célja az izmok formálása, építése, rugalmasság növelése és alakformálás. Önálló, egyéni edzés, de munkatársaink bármikor szívesen segítenek egy edzésprogram összeállításában. Megbízható, modern gépeink segítik az edzést, választhatnak comb közelítő és comb távolító, tárogató, combhajlító és feszítő gépeink valamint különböző típusú padjaink közül. Gépeink kényelmesek, tiszták, biztonságosak, az adott testterületek fejlesztésére különböző gépeket használhatnak vendégeink. Gépeink tervezésük során úgy lettek kialakítva, hogy az izmok mozgatása, edzése mellett nem terhelik az ízületeket és a gerincet.

Block_floated_image_137

Block_header_image_137 Amennyiben Ön kezdő sportoló, gyors eredmény a célja vagy tanácsadásra van szüksége, forduljon személyi edzőinkhez! Trénereink egyéni foglalkozások keretein belül személyre szabottan irányítják a közös munkát, ösztönzik és tanácsaikkal segítik a fejlődést.

Block_floated_image_138

Block_header_image_138 Sport rendezvények, oktatások, akár alkalmi rendezvények remek helyszínéül szolgálhatnak légkondicionált, hang- és fénytechnikával felszerelt, parkettás termeink. Aerobic termünkben kényelmesen mozoghat akár 45 fő is, 25 fős funkcionális termünk kialakítása lehetőséget biztosít függesztett eszközös órák tartására, 20 fős spinning termünk pedig kivetítővel és vászonnal várja a sportolókat.

Block_floated_image_139

Block_header_image_139 Büfénkben termékek széles kínálatával várjuk vendégeinket. Frissítő vizek és üdítők mellett, egészséges müzli- és proteinszeleteket, zsírégető italokat, fehérje turmixokat és vitaminokat, étrendkiegészítő kapszulákat is kínálunk. Folyamatosan változó akciókkal tesszük még elérhetőbbé legnépszerűbb termékeinket.