Header_banner_image_67

Folyamatos marketing megjelenésünkkel biztosítjuk, hogy mindig szem előtt legyünk. A Sugár Üzletközpont, mint egyik fő partnerünk, állandó lehetőséget kínál az épületén belüli plakáthelyeken történő szereplésre valamint LED fal megjelenésre az épület oldalfalán. Elektronikus és nyomtatott megjelenésünket a kezdetektől segíti a Sanoma kiadó, leggyakrabban a Nők Lapja, a Meglepetés és a Wellnes Café magazinokban és ezek elektronikus változatában találkozhatnak a Sugár Fitness-szel. Nem feledkeztünk meg a világhálóról sem. Saját honlapunkat folyamatosan frissítjük, fejlesztjük és naprakész információval töltjük fel. A Facebook oldalunkat követő több, mint 1500 felhasználó napi szinten tájékozódhat a legfrissebb híreinkről, tekintheti meg képeinket és aktív közösséget alkotva továbbíthatja megjegyzéseit, ötleteit. Mi is keressük vendégeinket, hírlevelünkre több mint 4000 fő iratkozott fel, hozzájuk heti vagy havi rendszerességgel jutnak el a legfontosabb, mindenkit érintő hírek.

Sep
  • Element1_header_image_140

    Az általános dekoráció mellett fitness termünkben hirdetési felületekkel is találkozhat a havi átlag 1700 vendégünk. 15db B1-es plakáthelyünket jelenleg testvéregységünk, a Sugár Mozi promóciós anyagai foglalják el, 7db televíziónkon pedig népszerű sportcsatornák futnak napi tizenhat órában. Közel 300 öltözőszekrényünk szintén hatékony információs felületként szolgál. A jövőben tervezzük egyéb, profilunkba illő reklámanyagok képi vagy videó megjelenését is.

  • Element2_header_image_140

    A kezdetek óta sikeres együttműködésben állunk különböző partner forgalmazókkal, kereskedelmi és szolgáltató cégekkel, főként kis- és középvállalkozásokkal. Velük közösen formáljuk büfékínálatunkat, szerezzük be aerobic eszközeinket és biztosítjuk az öltözők és mosdók kifogástalan tisztaságát. Köszönettel tartozunk partnereinknek, hiszen profizmusuk elősegíti, hogy a Sugár Fitness elérje hosszútávú céljait!

Block_floated_image_141

Block_header_image_141 Szeretnénk mindig előtérben lenni. Ezért 2013 januárban nyílt napot szerveztünk, ingyenes programokkal, termékeinkből összeállított ajándékcsomaggal fogadtuk az érdeklődőket, akik részt vehettek aerobic óráinkon, kipróbálhattak izomstimulátort, talpmasszázst és étkezési tanácsokkal is segítettük a fogyni vágyók munkáját. A nyílt nap sikerén felbuzdulva ez év áprilisában dupláztunk, nyílt hétvégével vártuk vendégeinket. Két nap alatt több, mint 500 régi és új vendégünk próbálhatta ki óráinkat. Minden látogatónk 15%-os kedvezményes bérletvásárlási lehetőségben részesült, törzsvendégeinket pedig plusz alkalmakkal ajándékoztuk meg. Bemutatkozott négy új aerobic stílus, három pedig azóta állandó helyet kapott órarendünkben. Terveink szerint negyedévente újabb, színesebb akciókkal és ingyenes programlehetőségekkel várjuk majd vendégeinket!