Header_banner_image_64

A főváros jól megközelíthető pontján, a megújult Sugár Üzletközpontban, modern környezetben és felszereltséggel várja vendégeit a Sugár Fitness! Harminc szakképzett, elhivatott aerobic oktató három különböző teremben tart edzéseket a hét minden napján, cardio termünkben és nemrégiben nyílt külön erősítő termünkben pedig tréning lehetőséget biztosítunk az egyénileg felkészülni vágyók számára. Harminc különböző óratípussal, tizenkét különböző erősítő géppel és öt féle cardio géppel segítjük a mozogni kívánó vendégeink munkáját! Bérleteink széles választéka teszi lehetővé, hogy minden vendégünk saját igényei szerint, mégis gazdaságosan használhassa termünket! Rugalmas nyitvatartásunk biztosíték arra, hogy a terhelő munkanapokon is jut ideje kikapcsolódni, felfrissülni. Tömegközlekedőknek ideális helyszín, az autósokat pedig 200 férőhelyes mélygarázzsal várjuk!

Sep
  • Element1_header_image_132

    2012 szeptemberében három aerobic teremmel és cardio résszel 550m2-en megnyílt a Sugár Fitness, ami mára 1230 m2-ré bővült. Beruházásunk sikerének alapja, hogy a környék egyedüli fitness termeként szolgáljuk ki a közelben élő, dolgozó, tanuló vagy itt vásároló vendégeket, akik a könnyű megközelíthetőség és ingyenes parkolási lehetőség miatt is választanak minket. Nyitásunk óta védjegyünkké vált a tisztaság és kollégáink figyelmessége, profizmusa. Örömmel tapasztaljuk, hogy 2012. szeptembere óta 7500 fő látogatott el Fitness termünkbe és egyre több új regisztráló vendégünk küzül sokan törzsvendéggé válnak. Folyamatosan törekszünk a megújulásra, fejlődésre, és vendégeink igényeinek biztosítására, amit rendszeresen felmérünk és értékelünk.

  • Element2_header_image_132

    Arculatunk megválasztása során fő szempont volt a fiatalos, vidám megjelenés és minél modernebb felszereltség. A Sugár Fitness hat, rendkívül magas színvonalon felszerelt terme összesen 120 fő egyszerre történő fogadását teszi lehetővé. Nagy aerobic termünk 45 fős befogadóképességével helyszínt biztosít a legnépszerűbb csoportos óráinknak, a 25 fős funkcionális helyiségben és a legújabb termünkben a 40 fős Club Royalban lehetőség van a külön eszközöket igénylő órák és balett óra tartására, spinning részlegünkben pedig egyszerre 20 fő élvezheti a kerékpározást. A vizuális élményről projektorral gondoskodunk, a hangulatfokozást és relaxációt pedig a legmodernebb hang- és fénytechnikai eszközökkel biztosítjuk.

  • Element3_header_image_132

    Mindössze nyolc hónap működés után a Sugár Fitness bővítette szolgáltatásainak listáját, termeinek, öltözőinek számát. A 2012. szeptemberi nyitás óta folyamatosan növekvő látogatószám miatt célunk, hogy vendégeink mindig kényelmesen tudjanak öltözni, készülődni és edzeni. 2013 júniusában átadtuk külön erősítő termünket, több, mint tíz új géppel, frissítettük cardio rendszerünk választékát, növeltük öltözőink méreteit. 2014. novemberében megnyitottuk új termünket, a Club Royalt, a terem 40 fő befogadására képes, 2015. januárban beépítettünk egy infraszaunát is. A Sugár Fitness bekerült a népszerű Sportkártya és az All You Can Move elfogadóhelyei közé, továbbá 2013. júliustól fizethet nálunk OTP Széchenyi Pihenőkártyával. Zugló kártya tulajdonosoknak pedig további bérlet- és jegyár kedvezményeket nyújtunk.